dimarts, 1 de desembre del 2009

Jornades Gastronòmiques per potenciar els restaurants de la Part Alta

L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) de Tarragona organitza aquests dies les I Jornades Gastronòmiques. L’objectiu d’aquesta iniciativa és impulsar el potencial gastronòmic de la Part Alta amb el valor afegit d’utilitzar productes locals de qualitat. En aquest sentit, les Jornades es dediquen enguany a promocionar el valor gastronòmic de l’Oli d’Oliva Verge Extra DO Siurana.

Durant els dotze dies que duren aquestes Jornades pioneres a la ciutat (del 27 de novembre al 8 de desembre), els 26 restaurants que formen part de l’ARPA cuinaran els seus plats amb l’Oli d’Oliva Verge Extra DO Siurana. Això ha estat possible gràcies a l’acord que s’ha establert entre aquesta associació i la DO Siurana.

Eco Tarragona va assistir el passat dia 26 a la presentació d’aquestes Jornades. El president de l’ARPA, Quintín Quinsac, va explicar que l’objectiu de les Jornades Gastronòmiques és “potenciar productes de la zona, a la vegada que es contribueix al desenvolupament econòmic i a la dinamització del barri”. A més, va destacar que l’Oli Siurana “és un ingredient bàsic a la nostra cuina perquè és un producte de qualitat”.

Durant els dotze dies en què tenen lloc aquestes Jornades, els clients que assisteixin als restaurants poden rebre informació sobre les virtuts saludables i gastronòmiques de l’Oli d’Oliva Verge Extra. Aquesta activitat es fa com a “aperitiu” de la IX edició de la Fira de l’Oli de Tarragona.

L’Associació de Restaurants de la Part Alta és una entitat independent creada l’estiu de 2009. Fins l’actualitat integra a 26 restaurants del casc antic de Tarragona, i té una clara finalitat: aglutinar sota una sola marca l’oferta gastronòmica d’una de les zones més turístiques de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada