dimarts, 15 de desembre del 2009

Recorregut creatiu d’arbres de Nadal per potenciar el comerç de la Part Alta

'Tallers 03', Associació d'Artistes de la Part Alta de Tarragona, en col·laboració amb els botiguers de la zona i del Pla Integral de la Part Alta (PIPA), presenten una campanya original, creativa i ecològica, que consisteix en la decoració de quaranta arbres de Nadal, cedits pel consistori. L’objectiu principal és el de dinamització comercial del barri.

La mostra de decoració d’arbres de Nadal alternatius que porta per títol ART-BRES parteix del lema “A+B+C=D” (Arbre + Botiga + Creatiu = Dinamització). Aquests arbres, en estar repartits per diferents comerços de la Part Alta, es pretén que els ciutadans i ciutadanes puguin recórrer aquesta zona de Tarragona amb una finalitat cultural, però que al mateix temps, puguin conèixer botigues i productes que poden ser del seu interès.

El passat dissabte, 12 de desembre, va tenir lloc la decoració dels quaranta arbres que formaran part d’aquesta iniciativa. Des de dissabte i fins el 7 de gener els arbres romandran a les diferents botigues de la Part Alta. Un cop finalitzin les festes de Nadal, aquests arbres seran replantats al barri de Campclar, al mur verd de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada